Προσεχή Σεμινάρια Live

Τα σεμινάρια του network421 διεξάγονται εξ αποστάσεως μέσω του διαδικτύου. Μπορούν να τα παρακολουθούν τα ενεργά μέλη από το χώρο τους live την ημέρα και ώρα διεξαγωγής χωρίς καμία άλλη χρέωση αναλόγως πακέτου συνδρομής. Στο πακέτο Start έως ένα (1) σεμινάριο το μήνα, στο Basic έως δύο (2) σεμινάρια το μήνα και στα Standard ή Pro απεριόριστη πρόσβαση σε όλα τα σεμινάρια. Για να μπορείτε να παρακολουθήσετε και να συμμετάσχετε στο σεμινάριο είναι απαραίτητο να έχει ο υπολογιστής σας μικρόφωνο και ακουστικά. Αν έχετε δηλώσει συμμετοχή και δεν μπορέσατε να το παρακολουθήσετε θα λάβετε σύνδεσμο για να το δείτε σε βίντεο στις επόμενες 7 ημέρες.
   O Νόμος της Έλξης και πώς εφαρμόζεται στην Πραγματικότητα

 (21 Φεβ ώρα 20:00)

Ο νόμος της έλξης υποστηρίζει πως "σε ό,τι εστιάζουμε, τείνει να έλκεται στη ζωή μας". Όταν σκεφτόμαστε αρνητικά τείνουμε να προσελκύουμε αρνητικές καταστάσεις, ανθρώπους και αποτελέσματα, ενώ αντίθετα η θετική σκέψη προσελκύει θετικά πράγματα στη ζωή μας.

Όμως στην πράξη, δεν είναι έτσι εύκολο (α) να αλλάξουμε τις σκέψεις μας και (β) να πετύχουμε κάτι, απλά επειδή το σκεφτόμαστε! Επομένως, ποιος είναι ο "χαμένος κρίκος" σ' αυτή την θεωρία;

                                                                                       Δείτε Περισσότερα


Οι Σκέψεις Μπορούν να σε Τρελάνουν (26 Φεβ ώρα 20:00)

θα μάθουμε γιατί η ευτυχία μας επηρεάζεται από τις σκέψεις μας και πως αυτές μπορούν να αλλάξουν τη ζωή μας!

Θα μοιραστώ μαζί σας ένα σπουδαίο μυστικό ,που μου το είπε κάποτε ένας μεγάλος γέροντας, για το πώς να γίνεις ευτυχισμένος!  

                                                                                       Δείτε Περισσότερα


   Πώς να δημιουργήσω βίντεο ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ (28 Φεβ ώρα 20:00)

Σε αυτό το εργαστήρι θα μάθουμε βήμα βήμα την δημιουργία βίντεο με υπέροχα γραφικά. Θα γνωρίσουμε μια εύκολη πλατφόρμα δημιουργίας βίντεο υψηλής ανάλυσης, και το χειρισμό της, καθώς και τα βήματα που χρειάζεται να κάνει κάποιος από το ξεκίνημα, το σχεδιασμό, τη δημιουργία, την αποθήκευση, έως το τελικό ανέβασμα του βίντεο στο youtube ή σε άλλους ιστότοπους.  
                                                                                       Δείτε Περισσότερα


Πεποιθήσεις και Αυτοβελτίωση (07 Μαρ ώρα 20:00)

Πώς οι πεποιθήσεις μας γίνονται αυτοσαμποτέρ ή βοηθοί μας? Πώς μπορούμε να αλλάξουμε τον προγραμματισμό των πεποιθήσεών μας για να λειτουργεί υπέρ μας? Τι παιχνίδια μας παίζει το υποσυνείδητο? Γιατί οι πεποθήσεις μας καθορίζουν την ζωή μας? Πώς μπορούμε να αλλάξουμε προς το καλύτερο την ζωή μας?  
 
                                                                                       Δείτε Περισσότερα

   O Manager ως Coach. 5 Βήματα 
για αποτελεσματική διοίκηση και ηγεσία (12 Μαρ ώρα 20:00)

Βάζουν οι υπάλληλοι / συνεργάτες σας το πλήρες δυναμικό τους στην εργασία τους ή κάνουν το ελάχιστο απλά για να μην απολυθούν;  Είναι διατεθειμένοι να καταβάλλουν έξτρα προσπάθεια σ’ αυτό που κάνουν, να πάρουν περισσότερες ευθύνες, να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, έτσι ώστε η εταιρία σας να πάει μπροστά; Σε αυτό το πρόγραμμα, θα συζητήσουμε θέματα παρακίνησης και "δεσίματος" του προσωπικού και θα δουλέψουμε πάνω στην ανάπτυξη του manager / leader σε έναν δυνατό coach (“προπονητή”) ανθρώπων που τους ενδυναμώνει, “βγάζει” από μέσα τους τον καλύτερο τους εαυτό, οδηγώντας τους στην επίτευξη εξαιρετικών αποτελεσμάτων!

                                                                                          Δείτε Περισσότερα


   Μυστικά Ζωτικής Σημασίας για το Χρήμα (16 Μαρ ώρα 20:00)

 • Τι είναι πραγματικά το χρήμα.
 • Πώς εξελίχθηκε το χρηματοπιστωτικό σύστημα και πώς σε επηρεάζει άμεσα.
 • Πώς παράγεται σήμερα το χρήμα, και τι σημαίνει αυτό για σένα;
 • Πώς λειτουργεί το υπάρχων χρηματοπιστωτικό σύστημα;
 • Ποια είναι τα δύο εργαλεία απόλυτης κλοπής, που αν δε τα γνωρίζεις δεν πρόκειται να ορθοποδήσεις, όσο και να δουλεύεις.
 • Πώς μπορείς να αξιοποιήσεις το υπάρχων σύστημα υπέρ σου.
 • Πώς μπορείς να εξασφαλίζεις την αξία της εργασίας σου ώστε να μην εξανεμίζεται.
 • Πώς θα προστατεύσεις τα χρήματά σου, και δεν θα πέφτεις θύμα του συστήματος το οποίο διαθέτει κάθε φορά όλο και πιο σύγχρονα τεχνολογικά όπλα;
 • Πως μπορείς να χαράξεις την οικονομική σου επιτυχία με όλα αυτά ως δεδομένα.
                                                                                       Δείτε Περισσότερα


   Εισαγωγή στο Wordpress (21 Μαρ ώρα 20:00)

Θέλετε να μάθετε να φτιάχνετε μόνοι σας τον δικό σας ιστοχώρο;
Σε αυτό το σεμινάριο θα γίνει εισαγωγή στο Worpress.
Θα μάθουμε τις δυνατότητες αυτού του δημοφιλούς και φιλικού στο χρήστη συστήματος.
Θα μάθουμε πώς να κατασκευάζουμε από ένα απλό blog έως ένα σύνθετο ιστότοπο...                                                                                       Δείτε Περισσότερα

    Οι πραγματικοί λόγοι της Αναβλητικότητας και πώς να τους ξεπεράσετε (26 Μαρ ώρα 20:00)

Η αναβλητικότητα είναι ένα από τα βασικά εμπόδια της επιτυχίας μας! Αναβάλλουμε σημαντικές δραστηριότητες στη δουλειά μας, αναβάλλουμε να πάμε στον οδοντίατρο, αναβάλλουμε να ξεκινήσουμε μια δίαιτα, να μιλήσουμε στο πρόσωπο που μας ενδιαφέρει, να ξεκινήσουμε μια καινούρια επιχείρηση, να μιλήσουμε σε έναν σημαντικό πελάτη κλπ. Η αναβλητικότητα μπορεί να παίρνει τη μορφή αναποφασιστικότητας, δισταγμού, βαρεμάρας, τεμπελιάς, αυτοαμφισβήτησης, απαξίωσης του αποτελέσματος κτλ. Σ' αυτό το μοναδικό workshop θα αναλύσουμε διεξοδικά αυτά τα θέματα και θα σας δώσουμε πρακτικές λύσεις για να υπερπηδήσετε τα εμπόδια που οδηγούν στην αναβλητικότητα, να οργανωθείτε αποτελεσματικά σε προσωπικό επίπεδο και να παρακινηθείτε, για να προχωρήσετε μπροστά σ’ αυτά που θέλετε να κάνετε!

                                                                                     Δείτε Περισσότερα


Ταξίδεψε με δωρεάν διαμονή σε όλο τον κόσμο (29 Μαρ ώρα 20:00)

Σε αυτό το σεμινάριο θα μοιραστώ μαζι σας ενα μεγάλο μυστικό, άγνωστο για τους περισσότερους Έλληνες! Θα μάθουμε τον τρόπο ώστε να εχουμε δωρεάν διαμονή οπου και αν θέλουμε να πάμε , σε όλη την Ελλάδα αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο . Σε αυτό το σεμινάριο ΔΕΝ θα μείνουνε στη θεωρία!  Θα μάθουμε πρακτικά πως μπορούμε να ξεκινήσουμε και θα δοθεί η ευκαιρία να δημιουργήσει το προφιλ του οποιος θέλει να ξεκινήσει..... Ετοιμάσου να ταξιδέψεις χωρίς να βάλεις το χέρι στην τσέπη ξανά !!!  

  

                                                                                      Δείτε Περισσότερα


   Google Adwords στην πράξη (17 Απρ ώρα 20:00)

Στο σεμινάριο αυτό θα μάθεις:
 1. Εισαγωγή στο Adwords για αρχάριους.
 2. Ρύθμιση του διαφημιστικού λογαριασμού Google Adwords
 3. Δημιουργία πραγματικής καμπάνιας κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου

   Στόχος του σεμιναρίου είναι οι εκπαιδευόμενοι να μπορούν αμέσως μετά το        πέρας του, να δημιουργήσουν και ρυθμίσουν τον προσωπικό τους διαφημιστικό λογαριασμό, καθώς και να μπορούν να δημιουργήσουν με επιτυχία την πρώτη τους καμπάνια.


                                                                                       Δείτε Περισσότερα

Για να παρακολουθείτε σεμινάρια live κατεβάστε την εφαρμογή zoom για υπολογιστή εδώ ακολουθώντας το σύνδεσμο 


Για smartphone ή tablet αναζητήστε στο play store ή apple store την εφαρμογή zoom και εγκαταστήστε τη.


Είστε εισηγητής ή εισηγήτρια και επιθυμείτε να προγραμματίσετε σεμινάριο μέσω της πλατφόρμας του network421; 

Στείλτε τον τίτλο και την περιγραφή του σεμιναρίου σας καθώς επίσης βιογραφικό και φωτογραφία σας στο webinar@network421.com
και θα επικοινωνήσει μαζί σας υπεύθυνος συνεργάτης μας για τον προγραμματισμό.
Θέλετε να ενημερωθείτε για τα οφέλη που θα έχετε ως εισηγητής σεμιναρίων στο network421? Επικοινωνήστε στο παραπάνω e-mail για ραντεβού με αρμόδιο συνεργάτη μας.