Learn more and Earn more
Welcome Guest!! Login |  Your Cart has 0 Item(s)
V-Το Γιατρικό της Ψυχής

H Ζωή είναι μικρή για να είναι θλιβερή. Φυσικά, ο καθένας την ορίζει όπως επιθυμεί και νομίζει. Πολλές φορές ορίζει και τη χαρά του όπως επιιθμεί και νομίζει, γιατί η χαρά είναι βιωμένη διαφορετικά στον καθένα, όπως και η ζωή.

Όμως κάτι κοινό πρέπει να υπάρχει για όλους ή έστω για τους περισσότερους, όταν η χαρά της ζωής τους αποφεύγει, ή την αποφεύγουν. Όταν διψά, κλαίει, φωνάζει, κάτι θέλει. Αν δεν καλυφθεί, τότε συνεχίζει να διψά, να κλαίει, να φωνάζει. Και επειδή η ψυχούλα του καθενός είναι ιερή, καλό είναι να την σεβόμαστε και να υην τιμούμε όπως της πρέπει.

 • Τι θέλει η ψυχή για να είναι καλά;
 • Τι χρειάζεται για να μπορεί να χαίρεται τη ζωή και να δημιουργεί τα καλύτερα;
 • Υπάρχει πραγματικό γιατρικό για τις θλιμένες ή κουρασμένες ψυχές;
 • Υπάρχει γιατρικό ψυχής; Αν ναι, ποιο είναι;

Εισηγήτρια: Νάνσυ Φωτοπούλου

 

 

Μια βαθειά εσωτερική ανάγκη προσφοράς και σύνδεσης με συνοδεύει από παιδί. Έτσι σε ώριμη ηλικία, έκανα εργασία την εσωτερική μου παρακίνηση. Η εξέλιξη, ως ζητούμενο και δράση, είναι στη φύση μου. Ο ιδανικός κόσμος μπορεί να μην υπάρχει εκεί έξω, αλλά είναι πάντα στα όνειρά μου. Έτσι παρακινώ και εμψυχώνω τους ανθρώπους να ανακαλύψουν τον ξεχασμένο ή κρυμένο θησαυρό που έχουν μέσα τους για να δουν τον εαυτό τους και τη ζωή τους να λάμπει με αγάπη και χαρά. Μετά από 2 σχεδόν δεκαετίες πάνω στο Fashion Design, και έχοντας διαβάσει δεκάδες βιβλία ψυχολογίας και αυτοβελτίωσης, έκανα την μεγάλη στροφή μέσα μου και έξω μου. Και από εκεί είναι που ξεκινά το δεύτερο μαγικό μου ταξίδι ... Αυτό με οδήγησε να φύγω για Βόρεια Ταϊλάνδη για να διδαχθώ στην πιο παλιά σχολή Old Medicine Hospital, την αρχαία γνώση των χειροπρακτικών. Γυρνώντας στην Ελλάδα, μπήκα σε εκπαίδευση ενεργειακών εναλλακτικών θεραπειών και έτσι πήρα το Master στο Usui Reiki, στο Avalokitesvara Reiki και στο Body Mirror. Η αγάπη μου όμως είναι το Theta Healing στο οποίο πήρα εκπαιδεύσεις σε 6 επίπεδα. Για 5 χρόνια φοίτησα παράλληλα σε ιδιωτικές ακαδημίες και σεμινάρια μεθόδων αυτογνωσίας, αυτοβελτίωσης και προσωπικής ανάπτυξης και με N.L.P. Είμαι απόφοιτη του επιμορφωτικού τμήματος Λογοθεραπείας και Συμβουλευτικής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, και απόφοιτη σεμιναρίων του Πανεπιστημίου Aιγαίου Ψυχικής & Κοινοτικής Υγείας. Έχω συμμετάσχει 2 έτη σε ομάδα αυτογνωσίας της Ψυχιάτρου Μ.Πριόνα, και 2 έτη σε θεραπευτική ομάδα ψυχοδράματος του Ψυχολόγου Κ.Λέτσιου. Εξασκώ ένα Ολιστικό σύστημα Ζωής & Υγείας βοηθώντας εφήβους και ενήλικες, ατομικά ή ομαδικά, δίνω ομιλίες και σεμινάρια, ομαδικούς και ατομικούς διαλογισμούς, αρθρογραφώ στην «Όμορφη ζωή» και έκανα δεκάλεπτες εκπομπές στην ΕΝΑΤΗ T.V. που αφορούν το Ευ Ζην, με τίτλο «Μια Βόλτα στη Ζωή». Διδάσκω στην σχολή Natural Health Sience (NHS) το Thai Traditinonal Massage. Χαίρομαι την κάθε στιγμή που προσφέρω τρόπους και οπτικές για αυτογνωσία, αυτοεξέλιξη και αυτοϊαση. Αγαπώ και ασχολούμαι με την ζωγραφική και την φωτογραφία και έχω συμμετάσχει σε ομαδικές εκθέσεις. Γράφω ποίηση και ... γενικά γράφω! Λατρεύω την φύση στην οποία γαληνεύω και συνδέομαι. Διαβάζω πολύ και εργάζομαι πάνω στον εαυτό μου. Η Χριστική διδασκαλία και ενέργεια με ενδυναμώνουν. Με εμπνέουν οι άνθρωποι που ξέρουν να κατανοούν, να χαμογελούν, να αγαπούν και να δίνουν.

Κανόνες παρακολούθησης

 • Το σεμινάριο αυτό παρακολουθούν δωρεάν τα μέλη του network421 ανάλογα με το πακέτο που έχουν επιλέξει. 
 • Start: Ένα (1) σεμινάριο ανά μήνα, 
 • Basic: Δύο (2) σεμινάρια ανά μήνα, 
 • Standard και Pro: απεριόριστη πρόσβαση σε όλα τα σεμινάρια 
 • H αίθουσα ανοίγει 15 λεπτά πριν την έναρξη για να συνδεθούν όσοι επιθυμούν να το παρακολουθήσουν. 
 • Το σεμινάριο αρχίζει ακριβώς την προγραμματισμένη ώρα. 
 • Για την ομαλή διεξαγωγή του σεμιναρίου πέντε (5) λεπτά μετά την έναρξη η αίθουσα κλειδώνει και δεν είναι εφικτή πλέον η είσοδος. Γίνε ενεργό μέλος σήμερα και απέκτησε πρόσβαση σε όλα τα σεμινάρια και επιπλέον απέκτησε πρόσβαση στο πρόγραμμα επιβράβευσης και στο αυτοματοποιημένο σύστημα ανάπτυξης! Προσφέροντας γνώση, κερδίζουμε όλοι!

Tο σεμινάριο αυτό προσφέρεται σε μαγνητοσκόπηση χωρίς επεξεργασία από το live που έγινε.

Αν είστε ενεργό μέλος αφού συνδεθείτε και αγοράσετε το σεμινάριο (video) με 30% έκπτωση από την τιμή που βλέπετε και θα σας αποσταλλεί στο e-mail o σύνδεσμος παρακολούθησης

Αν είστε επισκέπτης και επιθυμείτε να αγοράσετε αυτό το σεμινάριο μόλις ολοκληρωθεί η αγορά θα λάβετε στο e-mail σας το σύνδεσμο παρακολούθησης

€4.90