Learn more and Earn more
Welcome Guest!! Login |  Your Cart has 0 Item(s)
V-Κατακτώντας το άλλο φύλλο

Η συσχέτιση με το άλλο φύλο, σχεδόν πάντοτε μας δημιουργεί λίγο στρες, καθώς αντιμετωπίζουμε το ενδεχόμενο να χάσουμε το παιχνίδι της επικοινωνίας -κατάκτησης. Ίσως η έλλειψη κοινωνικών δεξιοτήτων, η έλλειψη εμπειρίας ή η υπερβολική προσδοκία ότι το άλλο άτομο έχει κάτι το μοναδικό που θα μας κάνει ευτυχισμένους, δημιουργούν τρακ και μας οδηγούν σε αδέξιους χειρισμούς. Σ’ αυτό το πρόγραμμα dating coaching, θα σας βοηθήσουμε να τονώσετε την αυτοπεποίθησή σας με το άλλο φύλο και να μάθετε πρακτικούς τρόπους για να προσεγγίζετε τα άτομα που θέλετε, βιώνοντας έτσι περισσότερη σιγουριά και χαρά στις προσωπικές σας σχέσεις!

Περιεχόμενα:

- ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΡΡΙΨΗΣ & ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙΤΕ
- ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ -ΟΡΑΜΑΤΙΣΜΟΥ (NLP)
- Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΣΤΕ ΣΥΜΠΑΘΗΤΙΚΟΙ / ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟΙ
- ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΕΤΕ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ -ΔΙΑΛΟΓΟΙ
- ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
- ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ (ΕΜΦΑΝΙΣΗ -ΝΤΥΣΙΜΟ -ΣΤΥΛ)
- ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ (ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΣΤΑΣΗ, ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ)

Εισηγητής: Γιώργος Προφέτης

  O Γιώργος Προφέτης, BA, MBA, PhD, SAC Dip έχει πτυχίο και μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, έχει κάνει εκτεταμένη έρευνα σε θέματα χαρακτηριστικών της προσωπικότητας και επίσης, σπουδές στο Life Coaching.

Εργάστηκε ως διευθυντικό στέλεχος μεγάλων εταιριών σε τομείς στρατηγικού σχεδιασμού και marketing, ενώ επίσης διαθέτει εμπειρία 20+ ετών ως σύμβουλος επιχειρήσεων, βοηθώντας επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες να οργανωθούν αποτελεσματικότερα, να αυξήσουν τις πωλήσεις τους και να επιτύχουν ανάπτυξη και κερδοφορία.

Ακόμη, έχει μεγάλη εμπειρία στο life coaching βοηθώντας πολλούς ανθρώπους σε θέματα προσωπικής οργάνωσης, αυτοπεποίθησης, διαπροσωπικής επικοινωνίας, διαχείρισης μεταβατικών σταδίων / αλλαγών και επίτευξης εσωτερικής αρμονίας.

Η επιστημονική του εργασία με τίτλο "Η επίδραση των συναισθημάτων στην ικανοποίηση από τη ζωή και το εισόδημα" δημοσιεύθηκε στο International Journal of Mentoring and Coachingτου EMCC (European Mentoring and Coaching Council).

Συγγραφέας άρθρων, σεμιναρίων και επιτυχημένων βιβλίων ("14 Απλά Μαθήματα Life Coaching", "Το Ταλέντο της Επιτυχίας", "Διοίκηση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων", "Meta-Management" κ.α.).

Πλήρες μέλος του επίσημου φορέα επαγγελματιών coach, Association for Coaching, UK.

Σπουδές

BA -Bachelor in Business Administration, Schiller Int'l University, London UK, 1990

MBA -Master in Business Administration, Middlesex University, London UK, 1991

PhD -Doctorate in Organizational Behavior, Breyer State University (online), 2009

SAC Dip -Advanced Diploma in Life Skills Coaching (with distinction -Level 4, NCFE), Stonebridge Associated Colleges, UK, 2011

 

Κανόνες παρακολούθησης

  • Το σεμινάριο αυτό παρακολουθούν δωρεάν τα μέλη του network421 ανάλογα με το πακέτο που έχουν επιλέξει. 
  • Start: Ένα (1) σεμινάριο ανά μήνα, 
  • Basic: Δύο (2) σεμινάρια ανά μήνα, 
  • Standard και Pro: απεριόριστη πρόσβαση σε όλα τα σεμινάρια 
  • H αίθουσα ανοίγει 15 λεπτά πριν την έναρξη για να συνδεθούν όσοι επιθυμούν να το παρακολουθήσουν. 
  • Το σεμινάριο αρχίζει ακριβώς την προγραμματισμένη ώρα. 
  • Για την ομαλή διεξαγωγή του σεμιναρίου πέντε (5) λεπτά μετά την έναρξη η αίθουσα κλειδώνει και δεν είναι εφικτή πλέον η είσοδος. Γίνε ενεργό μέλος σήμερα και απέκτησε πρόσβαση σε όλα τα σεμινάρια και επιπλέον απέκτησε πρόσβαση στο πρόγραμμα επιβράβευσης και στο αυτοματοποιημένο σύστημα ανάπτυξης! Προσφέροντας γνώση, κερδίζουμε όλοι!

Tο σεμινάριο αυτό προσφέρεται σε μαγνητοσκόπηση χωρίς επεξεργασία από το live που έγινε.

Αν είστε ενεργό μέλος αφού συνδεθείτε και αγοράσετε το σεμινάριο (video) με 30% έκπτωση από την τιμή που βλέπετε και θα σας αποσταλλεί στο e-mail o σύνδεσμος παρακολούθησης

Αν είστε επισκέπτης και επιθυμείτε να αγοράσετε αυτό το σεμινάριο μόλις ολοκληρωθεί η αγορά θα λάβετε στο e-mail σας το σύνδεσμο παρακολούθησης

€5.00