Learn more and Earn more
Welcome Guest!! Login |  Your Cart has 0 Item(s)
V-Διαδικασία Λήψης Αποφάσεων

Τι μας εμποδίζει να παίρνουμε τις σωστές αποφάσεις;
Είναι άγνοια; Και αν ναι ποιων πραγμάτων;
Είναι έλλειψη ειδικών ικανοτήτων;
Είναι ψυχολογικοί ή συναισθηματικοί οι λόγοι;
Πότε είναι πρέπουσες οι αποφάσεις μας;
Ποια οφέλη προσδίδει η βελτίωση αυτής της ικανότητας σε όλα τα επίπεδα της ζωής μας; (Επαγγελματικό, Συναισθηματικό, Διακυβέρνησης, Ψυχοδιανοητικό)
Στο σεμινάριο αυτό θα μάθουμε πώς μπορούμε να βελτιώσουμε τις ικανότητες μας ώστε να είμαστε σε θέση να παίρνουμε τις πρέπουσες αποφάσεις κάθε φορά, και να επιλέγουμε τη βέλτιστη δυνατή λύση σε κάθε θέμα που αντιμετωπίζουμε.

Εισηγήτρια: Μαρία Τζάνη

Η Μαρία Τζάνη είναι Ομότιμος Καθηγήτρια του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Υπήρξε διευθύντρια του Εργαστηρίου "Βιοφυσικό Περιβάλλον: Νευροεπιστήμες & Μάθηση" και υπεύθυνη της κατεύθυνσης Μεταπτυχιακών Σπουδών "Κοινωνιοβιολογία, Νευροεπιστήμες & Εκπαίδευση".

Με πλούσιο ερευνητικό, διδακτικό και κοινωνικό έργο είναι ιδιαίτερα γνωστή στο ευρύ κοινό για την ευαισθησία της σε ζητήματα εθνικά, πολιτισμού και παιδείας. Συγγραφέας πολλών έργων έχει αφιερώσει τη ζωή της στην ανάδειξη εκείνων των αξιών που ανθρωποποιούν τον άνθρωπο και τον καθιστούν ικανό να συνυπάρχει με τους άλλους, για να αγωνίζεται για εκείνα τα ιδανικά που αν και εμφανίστηκαν στην Ελλάδα, αποτελούν πανανθρώπινες αξίες για όλη την ανθρωπότητα. Εκτός των άλλων, η κα Τζάνη προΐστατο της Επιτροπής για την επαναφορά της διδασκαλίας των αρχαίων Ελληνικών στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση (Υπουργός  Παιδείας Α. Τρίτσης). Διεφώνησε με πολιτικές επιλογές για την εκπαίδευση όπως π.χ στην εισήγηση για την εισαγωγή του μονοτονικού και κατάργηση της ιστορικής γραφής της ελληνικής γλώσσας καθώς και για ζητήματα διδακτικής μεθοδολογίας, ιδιαίτερα στην Α΄ βάθμια Εκπαίδευση. Ανάμεσα στις καινοτομίες που εισήγαγε η κυρία Τζάνη στην Εκπαίδευση, ιδιαίτερη σημασία έχει η Εισαγωγή των Νέων Τεχνολογιών στην Α΄ βάθμια Εκπαίδευση (στα πλαίσια του πιλοτικού Ολοημέρου Σχολείου), καθώς και στην επιχειρούμενη για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκό επίπεδο- στην Α΄ βάθμια εκπαίδευση - τηλεδιάσκεψη (tele-conference).

Κανόνες παρακολούθησης

  • Το σεμινάριο αυτό παρακολουθούν δωρεάν τα μέλη του network421 ανάλογα με το πακέτο που έχουν επιλέξει. 
  • Start: Ένα (1) σεμινάριο ανά μήνα, 
  • Basic: Δύο (2) σεμινάρια ανά μήνα, 
  • Standard: απεριόριστη πρόσβαση σε όλα τα σεμινάρια του μήνα
  • H αίθουσα ανοίγει 15 λεπτά πριν την έναρξη για να συνδεθούν όσοι επιθυμούν να το παρακολουθήσουν. 
  • Το σεμινάριο αρχίζει ακριβώς την προγραμματισμένη ώρα. 
  • Για την ομαλή διεξαγωγή του σεμιναρίου πέντε (5) λεπτά μετά την έναρξη η αίθουσα κλειδώνει και δεν είναι εφικτή πλέον η είσοδος. Γίνε ενεργό μέλος σήμερα και απέκτησε πρόσβαση σε όλα τα σεμινάρια και επιπλέον απέκτησε πρόσβαση στο πρόγραμμα επιβράβευσης και στο αυτοματοποιημένο σύστημα ανάπτυξης! Προσφέροντας γνώση, κερδίζουμε όλοι!
  • Σε περίπτωση κωλύματος το βίντεο του σεμιναρίου αποστέλλεται στο e-mail  μόνο των ενεργών μελών που έχουν δηλώσει συμμετοχή και είναι διαθέσιμο για 7 ημέρες

Tο σεμινάριο αυτό προσφέρεται σε μαγνητοσκόπηση χωρίς επεξεργασία από το live που έγινε.

Αν είστε ενεργό μέλος αφού συνδεθείτε και αγοράσετε το σεμινάριο (video) με 30% έκπτωση από την τιμή που βλέπετε και θα σας αποσταλλεί στο e-mail o σύνδεσμος παρακολούθησης

Αν είστε επισκέπτης και επιθυμείτε να αγοράσετε αυτό το σεμινάριο μόλις ολοκληρωθεί η αγορά θα λάβετε στο e-mail σας το σύνδεσμο παρακολούθησης

€6.90